Logo
Logo
Tilbake til nyhetsoversikt

Stort engasjement på inspirasjonssamling for miljøuka!

3. april 2019

Danat Tekie (24) inspirerte til å stå sammen og engasjere til mange aktiviteter og arrangementer for miljøuka - bærekraftig sammen. Ikke minst er det viktig å ta med ungdom i alt arbeid for framtida for å få til en bærekraftig utvikling. Politikere, studenter og representanter for en rekke lag, foreninger, institusjoner, organisasjoner og kommunen var møtt opp for å gi innspill til miljøuka som arrangeres 1. - 8. juni i Kristiansand.

Danat Tekie fra organisasjonen Young Sustainable Impact holdt først et inspirerende foredrag.  Hun fortalte om arbeidet til YSI, verdens eneste organisasjon som jobber digitalt med unge for bærekraftige løsninger for miljøet.

- Her samles unge mennesker fra 16 - 28 år fra hele verden som ønsker å gjøre en forskjell for miljøet. Det er 1,8 milliarder unge mennesker på jorda, vi vil bli hørt og tatt med på utviklingen av vår egen framtid, sa Tekie, som også oppfordret engasjerte for miljøuka til å foksere på begeistring og det å gjøre gøye aktiviteter for miljøet.  - Det å jobbe sammen for miljøet skal og trenger ikke være kjedelig. Finn på gøyale aktiviteter som engasjerer og som gjør at folk vil delta på miljøuka, oppfordret Tekie. - Få med dere gode ambassadører og synliggjør aktivitetene, så vil mange være med, var rådet fra en engasjert ung leder fra YSI.

Initiativtaker og prosjektleder for miljøuka i Kristiansand, klimarådgiver Elizabeth Rojas, ledet samlingen og oppfordrer til å melde inn arrangementer og aktiviteter til ukas nye nettside her.
Det er også viktig at alle sprer det glade budskap om alt som skjer her videre i sine kanaler.

Send informasjon og gjerne et bilde om din aktivitet i miljøuka til:
elizabeth.rojas@kristiansand.kommune og ragna.marie.henden@kristiansand.kommune.no

 

Her kan du se bilder fra inspirasjonssamlingen på Grønt Senter 2. april.
Foto: Ragna Marie Henden