Logo
Logo
Tilbake til nyhetsoversikt

Inspirasjonssamling for miljøuka 1. - 8. juni

2. april 2019

Kristiansand kommune og samarbeidspartnere inviterer til inspirasjonssamling 2. april for miljøuka fra 1.- 8. juni, i forbindelse med verdens miljødag.

2. april fra kl 18.00 til kl 20.00 inviteres alle som ønsker å bli med på uka til å komme på inspirasjonssamling på Grønt Senter.
 

Foredragsholder Danat Tekie

Danat Tekie, leder for eksterne relasjoner i Young Sustainable Impact vil holde inspirasjonsforedrag på samlingen. Danat vil fortelle hvordan vi kan løse verdensutfordringer gjennom entreprenørskap, samarbeid, innovasjon og involvering av barn og ungdom. Her blir det også workshop for å få ut de beste ideene for uka. 

Danat Tekie er en ung og engasjert entreprenør. Hun er en av gründerne til Young Sustainable Impact. Det er en global organisasjon som arbeider for å løse bærekraftige utfordringer gjennom entreprenørskap og innovasjon, med workshop med unge smarte mennesker fra hele verden. Danat har vært med i arbeidet med å starte Future Leaders Global, som har blitt det største og raskest voksende lederprogrammet for unge i Norden.

Velkommen!