Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Webinar: Hvordan jobbe med mat og bærekraft

Dato: Torsdag 30. september
Tid: 12:00 - 13:30
Arrangør: Usus

I forbindelse med Miljøuka i Kristiansand denne uken, inviterer vi til webinar med bærekraft på agendaen. Tema for Miljøuka er bærekraftig mat og vi setter samme tema på agendaen for webinaret.

Bærekraft handler om måten vi bruker ressursene våre på, og i forhold til mat kan det være matsvinn, kortreist, økologisk og flere grønne retter på menyen. Bli med oss i dette webinaret og få inspirasjon og lær av andre som har jobbet dedikert med bærekraft og mat. Det blir god tid til å diskutere og stille spørsmål etter presentasjon av to case.

Case 1:

Overskuddsråvarer blir til smakfulle retter v/Lindesnes Fyr

Case 2: 

Helårlige opplevelser med hundekjøring og nordnorske mattradisjoner v/Trasti & Trine

 

Dette er et fagseminar rettet mot reiseliv og opplevelsesnæringen

Se arrangementet på facebook

Husk å meld deg på her for å få tilsendt lenke til webinaret.

Påmelding

Del dette arrangementet: