Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Sang og musikk for alle!

Dato: Lørdag. 8. juni
Tid: 13:00 - 14:00
Sted: Rådhuskvartalet, amfiet
Pris: Gratis
Arrangør: Universitetet i Agder og Kristiansand kommune

Prosjektet Togehterness inviterer sammen med flere kor til sang og musikk i Rådhuskvartalet. Her får du oppleve litt av stemningen i prosjektet Togetherness – Vibrant Matter Collective», et kunst- og forskningsprosjektets som skal bringe mennesker sammen. Togetherness består av et musikkprosjekt, bygging av en biotop sammen med 30 – 40 deltakere, og et kunstbokprosjekt.

Togehterness
Hver onsdag fra januar og fram til juni 2019 møtes en gruppe mennesker i Rådhuskvartalet. Barn og voksne kommer sammen for å spise et måltid, samtale, lage musikk og bygge en grønn biotop. Det er et midlertidig bysamfunn som modellerer mulige måter å leve sammen på som kan være inspirerende og bærekraftige.  

Mer om prosjektet Togetherness

Kor og sang
- Noe av det vi har gjort er å synge sanger i den såkalte «Sacret Harp Singing»-stilen. Disse sangene ble skrevet for å skape fellesskap i lokalmiljøer, forteller prosjektleder Tony Valberg, professor ved UiA. -  Sangerne sto ikke på rekke bak hverandre og sang ut mot et «publikum». De satt sammen i en firkant slik at alle kunne se og høre hverandre. Det er sanger som er enkle å synge og øve inn, og som likevel klinger fabelaktig og er fulle av god energi og glede. Sammen med inviterte kor fremfører vi noe av det musikalske materialet som har gledet gruppen denne våren, inviterer Valberg.

Velkommen!