Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Plastutfordringen 2019: Premiering og tips

Dato: Torsdag 7. november
Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Teateret, Kongens gate 2, Kristiansand
Pris: Gratis
Arrangør: Framtiden i vår hender Kristiansand og Kristiansand kommune

Bli med på kåringen av vinnerne av Plastutfordringen 2019 - og få gode tips og foredrag om hvordan du kan redusere plastforbruket.

Plastutfordringen 2019 er et samarbeid mellom fem norske kommuner, Framtiden i våre hender og Ducky. Framtiden i våre hender er landets største miljø- og solidaritetsorganisasjon. Ducky.eco  har utviklet en digital verktøykasse for å gjøre miljøvennlige prosjekter til konkurranser på en gøyal og en lærerik måte.

Plastutfordringen er organisert som en konkurranse der norske husholdninger og kommuner konkurrerer mot hverandre. Husholdningene er svært ulike, men alle har et mål om å redusere sitt plastforbruk og vinne konkurransen.

Kåring av vinnere som deler sine gode tips
I Kristiansand har nesten 30 husholdninger deltatt, varierende fra èn person til hele fem på ett lag.

Vinnerne av konkurransen kåres på arrangementet. De deler sine gode tips til hvordan du kan redusere plastforbruket ved hjelp av enkle hverdagsaktiviteter.

Foredrag om sirkulær økonomi
Vi er også så heldige å få besøk av Reyn O'Born, universitetslektor ved Uia. Han holder på med sin doktorgrad, har en mastergrad i industriell økologi fra NTNU og også studert samfunnsøkonomi og utviklingsstudier i Canada. Reyn O'Born er kjent for sine mange innlegg om sirkulær økonomi, og nå kommer han til oss!

Lærerikt og hands-on!

Det vil bli servert enkel mat.

Meld deg på under Påmelding.
 

VELKOMMEN!

Påmelding