Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Møt miljøagentene - på stand på Miljøfest på Torvet!

Dato: Lørdag. 8. juni
Tid: 10:00 - 15:00
Sted: Torvet, Kvadraturen, Kristiansand
Pris: Gratis
Arrangør: Kristiansand kommune, Miljøagentene

Møt Miljøagentene på Miljøfest på Torvet! Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon, som vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe.

Om Miljøagentene:

Miljøagentene er en organisasjon for barn. Vi verken støtter eller er støttet av noe spesielt politisk parti, men vi prøver heller å få alle de politiske partiene til å bli enda flinkere til å ta vare på jorda. Vi favoriserer heller ingen livssyn eller religion, men synes alle skal bli flinkere til å respektere hverandres tro og livssyn.

Miljøagentene ønsker en jord hvor menneskene vet hva naturen tåler og handler og lever etter det. Vi jobber for et renere miljø og en tryggere framtid. Vi oppfordrer alle miljøagenter til å oppdage vår fantastiske natur, og å utforske sammenhengen mellom menneskene og naturen.

Barnas stemmer er viktig. Barna er fremtiden. Derfor mener vi at det er spesielt viktig at de voksne lytter til dem. Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at alle skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår.

Alle miljøagenter har rett til å si ifra.

Vi er et lokallag som i utgangspunktet har base på Grønt Senter.
Vi har en facebook-side vi oppdaterer med diverse arrangementer. https://miljoagentene.no/bli-miljoagent/

Vi har plass til mange flere medlemmer!

Velkommen til å treffe oss på Miljøfest på Torvet!