Logo
Logo
Tilbake til oversikt

MIljøkveld med film og vegansk buffet

Dato: Fredag. 7. juni
Tid: 20:00 - 22:00
Sted: Spiregården, Dronningensgate 52
Pris: 150
Arrangør: Saving Terra Norge

Saving Terra inviterer til sitt første arrangement, og det under Miljøuka! Vi skal se filmen H.O.P.E what you eat matters og ha en liten presentasjon av oss og prosjektet vårt. Det vil bli servert mat, maten har vi reddet fra å bli kastet, så det er ekstra morsomt å lage det til en digg plantebasert buffet!

Vi gleder oss masse til å komme i gang med prosjektet, hvor vi i sommer skal være frivillige for planeten og reise rundt i hele Norge med foredrag og ulike arrangementer.
Vil du høre mer? Da er dette den perfekte muligheten!
Vi vil også ta i mot spørsmål, tanker og ideer om dere skulle ha noen.


Billetter kan betales på forhånd eller i døra via vipps: 98020859, husk å markere betalingen med navnet ditt og "Saving Terra 7.juni"
Send oss en melding om du ikke har vipps eller lurer på noe.

Vi vil også ta med oss en pantepose da vi samler pant som en måte å finansiere prosjektet.

Det vil også være mulighet til å kjøpe illustrasjoner vi selv har produsert.
100% av inntektene går til prosjektet. 

Håper vi sees!

Kan du ikke komme, men du vil bidra allikevel

Om Saving Terra
Saving Terra Norge er et prøveprosjekt startet av to jenter på 21 og 26 år. Vi ønsker med dette prosjektet og sette fokus på grønt engasjement som finnes i landet vårt, og implementere det som funker andre steder i vårt langstrakte land. Vi kommer til å reise rundt i sommer for å samle inspirasjon og starte samarbeid med ildsjeler og organisasjoner. Vi må alle jobbe sammen for å nå klimamålene våre. I 2018 kom 12 års rapporten fra FN som sier at vi har (nå 11) år igjen før vi når “the point of no return” som er punktet hvor jordas tempratur har økt med 1,5 grad. Som får fatale følger for alt liv på jorden. Vi kan stoppe dette om vi klarer å kutte klimautslippene våre med 40%.