Logo
Logo
Tilbake til oversikt

MasterClass med Petter Gulli

Dato: Tirsdag 28. september
Tid: 10:30 - 17:00
Sted: Teateret i Kristiansand, Kongens gate 2
Pris: 1950 kr
Arrangør: Grønt senter Teateret, Klimaalliansen, Teknisk arrangør: Teateret

MasterClass med Petter Gulli i Kristiansand tirsdag 28. september: Markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging i bærekraftens tid

Petter Gulli er landets fremste strategiske rådgiver innen bærekraftig merkevarebygging.  
Han er initiativtaker til Grønnvaskingsplakaten, styremedlem i WWF Verdens Naturfond og forfatter av boka «HÅP – en praktisk guide for klimaoptimister».

I mer enn tretti år har Petter Gulli jobbet med reklame og markedsføring - selve turboen i forbrukermaskineriet. For tre år siden sa han opp jobben som partner i et av Norges ledende digitalbyråer for å kun arbeide med å engasjere folk flest i det grønne skiftet, skape konkurransefortrinn for virksomheter som satser på bærekraft, og ikke minst vise på hvordan man avslører grønnvasking og misbruk av begrepet bærekraft.
På kurset går Petter i dybden og gir praktiske oppgaver underveis. MasterClass i bærekraft har vært gjennomført tidligere i samarbeid med bladet Kampanje og tilbakemeldingene er overstrømmende positive.  

Dette vil du lære mer om:
• Hvorfor alle som jobber med merkevarebygging og markedsføring må forstå og forholde seg til bærekraft, sirkulærøkonomi, klimaavtrykk, etisk handel og redusert forbruk
• Hvordan alt fra små gründere til store virksomheter med bærekraft i kjernen endrer måten vi kommer til å kjøpe varer og tjenester på i fremtiden
• Hva forbrukerne mener om bærekraft og klima, og hva de forventer av merkevarer, bedrifter og organisasjoner
• Forskjellen på bærekraft og purpose – men også hvordan de henger sammen
• Hvordan du kan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft • Hvordan du kommuniserer bærekraft på en relevant og troverdig måte
• Hvordan du unngår grønnvasking og andre åpenbare mageplask
• Relevant norske cases pluss noen spennende utenlandske funn  

Dette har tidligere deltakere sagt om kurset
«Nyttig, lærerikt og bevisstgjørende. Alle bedrifter uansett bransje har noe å lære av dette kurset.»
«Inspirerende kurs om bærekraft, merkevarebygging og markedsføring – som gir deg innsikt og ikke minst håp om at din innsats er viktig!»
«Meget solid og bra lagt opp – ikke alle kurs er like lettbeinte og fordøyelige» «Flott introkurs til hvordan man best kommuniserer bærekraft.»
«Et nyttig kurs for bedre forståelse og bevisstgjøring rundt bærekraft og det faktum at dette ikke bare handler om klima.»
«Engasjerende og viktig kurs for alle bransjer.»
«Godt faglig håndverk presentert med eksempler, filmer og flott engasjement i videoene.»
«Et kurs som gir deg innsikt i fallgruvene og mulighetene innen bærekraft.»
«Engasjerende kurs med en foredragsholder som klarer å holde konsentrasjonen oppe hos deltakerne. God balanse mellom det visjonære og det håndgripelige praktiske.»
«Et nyttig og inspirerende kurs med en dyktig og engasjert foredragsholder!»
«Spennende, føler meg bedre rustet til å starte på den grønne veien for bedriften jeg jobber i!»


Påmelding:   Ordinær pris heldagsseminar kl 10.30 – 17.00 med lunsj   kr 1 950.-  

Medlemmer av medarrangører Kvadraturforeningen i Kristiansand, Innoventus Sør, Markedsføringsforeningen i Kristiansand og Klimapartnere kr 1 450.-     

Er du student eller aktiv i en frivillig organisasjon? Takket være god støtte fra Mosvold & Co kan vi tilby et begrenset antall plasser der du kun betaler for lunsjen. Ta kontakt på post@klimaalliansen.no for å registrere deg.     

 

Foto: CF-Wesenberg/Kolonihaven

Påmelding

Del dette arrangementet: