Logo
Logo
Tilbake til oversikt

#Greenweekchallenge: Hanne-Lene Dahlgren “Hva kan grønnere matglede på jobb gjøre for dine ansatte og arbeidsmiljøet?”

Dato: Tirsdag 28. september
Tid: 08:00 - 10:15
Sted: Radisson Blu Caledonien. Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand.
Arrangør: Kvadraturforeningen, Klimapartnere, Næringsforeningen i Kristiansand, Toma-kantinene, PWC og enhet for miljø og klima i Kristiansand Kommune

Årets grønneste matutfordring for næringslivet, ledere, bærekraftsansvarlige, kantinepersonell og for deg som ønsker å ta tak i det letteste bærekraftsarbeidet som finnes - nemlig diggere, grønnere mat!

Spis Grønt Uka 2021 kickstarter med en B2Breakfast med norges største vegetarentusiast, Hanne-Lene Dahlgren: Hvordan skal næringsliv og bedrifter bli vegetarentusiaster, gå foran som grønne bjellesauer og ta en aktiv del i bærekraftige valg av mat på jobben.

Agenda
08.15 - Frokostservering fra kokeboken "En skikkelig digg kokebok 2" av Hanne-Lene Dahlgren
08.30: - Hanne-Lene Dahlgren: Hva kan grønnere matglede på jobb gjøre for dine ansatte og arbeidsmiljøet
09.15 - #Greenweekchallenge i praksis:
* Grønnere kantine hos Agder Energi
* PWC tar #greenweekchallenge
* Kantina, bedriftenes samlingssted: Hvordan jobber Toma-kantinene med bærekraft og redusert klimaavtrykk

09.45 - Paneldebatt : Spisesteder i 2040? Hvordan ser menyene ut, og hva er forbrukers og næringslivets forventinger til serveringsbransjen på leveranse og kunnskap om bærekraftig og plantebasert mat.
10.15 - arrangement slutt


Arrangementet er en del av Spis Grønt Uka og initiert av Kvadraturen i Kristiansand i samarbeid med Klimapartnere Agder

Medarrangører for årets grønneste frokost er Næringsforeningen i Kristiansand, Toma-kantinene, PWC og enhet for miljø og klima i Kristiansand Kommune
 

Påmelding

Del dette arrangementet: