Logo
Logo

Spis grønt fra egen kjøkkenhage - kjøkkenhagekurs

- På dette kjøkkenhagekurset ønsker jeg å inspirere deg til å dyrke mer selv, enten i noen potter på terrassen eller i din egen hage. Jeg skal ta for meg dyrkingen av de vanligste grønnsakene – og noen tips til hva du kan lage av disse. Dermed er du godt forberedt til våren, sier kursholder og bybonde Anita S. Dietrichson.

Det hele handler om jorden, om å holde sin jord og planter sunne, uten å gi de hverken medisin eller sprøyter, men «god og næringsrik mat» - som hos oss mennesker. Å dyrke sine egne grønnsaker handler om liv, om glede, om nytelse, om å se det lille frø bli til noe stort. Og gleden av å spise noe som hverken har reist, ligget i kjøleskapet i flere dager – eller er pakket i plast.

Om Anita
Anita S Dietrichson er bybonde og hobbykokk og har sitt eget selskap Drivhuset mitt. Hun dyrker økologisk mat, og holder kjøkkenhagekurs og Bokashikurs. Hun har egen blogg og nettbutikk hvor hun selger sine egne kort og posters. Posters og kort er med oppskrifter, og rikt illustrert av Søgne kunstneren Bente Lill Endresen Kallhovd.

På kurset blir det mulighet til å kjøpe både Bokashi startsett og posters/kort.

Velkommen!

Begrenset antall plasser!
Meld deg på til:
anita@drivhusetmitt.no

Facebookarrangement

Del dette arrangementet: