Logo
Logo

Piknik i det grønne

Plantebytteri inviterer til collage workshop med billedkunstner Karen Pettersen, og plantebyttemarked hvor du kan bytte stiklinger av inneplanter. Det er åpent for alle, både store og små.

Inspirert av Henri Matisse (fransk kunstner, 1869 – 1954) lager vi våre egne collager i samarbeid med billedkunstner Karen Pettersen. Vi bruker hovedsaklig Matisse sin favorittplante, Monstera Deliciosa.  

Collage workshop
Ordet collage kommer fra det franske ordet coller som betyr å «klistre». Collage er altså et bilde som er satt sammen av mindre utklipp og materialbiter.  

Til workshopen trengs ingen forkunnskaper. Det er åpent for alle, både store og små. Vi tilbyr en rekke materialer, kasserte bøker og bilder som man kan jobbe ut ifra.

Hvis du har et fotografi, et magasin, eller noe annet som inspirerer deg, oppfordrer vi deg til å ta det med til workshopen.

Plantebytteri
Du tar med deg stiklinger av inneplanter fra stua di hjemme. Maks 5 stk. og de må være ferdig plantet i jord. Du bytter så med andre, og går hjem med fem nye sorter!
Husk å skrive plantens navn på stiklingene!  

Mer om Plantebytteri finner du her.

Gleder oss!

Velkommen!

Del dette arrangementet: