Logo
Logo

Foredragsholder og daglig leder i Zero Waste Norge, Kristine Ullaland.

Frokostseminar: Hvordan gjøre bærekraft til et konkurransefortrinn?

Er du opptatt av å spare bedriften for penger og å drifte miljøvennlig? Da er dette frokostseminaret for deg. Zero Waste Norge hjelper bedrifter innen serviceytende næring med å forebygge og redusere avfall, i tråd med FNs bærekraftsmål. - Mye handler rett og slett om bevisstgjøring, sier foredragsholder og daglig leder, Kristine Ullaland, som forteller om kunder som drastisk har redusert forbruket som følge av kursing. En kunde innen hotellnæringen halverte bruken av plastfilm etter vi kurset personalet. Dette sparer bedriften på innkjøp, lagerplass og ikke minst kostnaden tilknyttet avfallshåndtering.

Ifølge Statistisk Sentralbyrå kaster serviceytende næring 2.2 millioner tonn avfall årlig. «Vi ser at bedrifter kaster mer, men at de ikke nødvendigvis tjener mer. Da er det på tide å se hvor mye det økte forbruket av forbruksmateriell faktisk er nødvendig for økt inntjening», sier Ullaland. Det er også et konkurransefortrinn å velge miljø. Ifølge en spørreundersøkelse gjort av Opinion svarte 8 av 10 at de ønsker å velge bærekraftige produkter og tjenester. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk? Bli med på frokostseminaret og lær hvordan!

Foredragsholder Kristine Ullaland
Foredragsholder Kristine Ullaland er utdannet sosialantropolog og daglig leder av Zero Waste Norge. Hun står bak bedriftens metode, som hjelper bedrifter med å identifisere og forebygge avfall og svinn. Deres kunder rapporterer opp til 80% avfallsreduksjon. Bedriften ble blant annet hedret med Hordaland Fylkeskommune sin Miljøpris i 2018. Bedriften har fått mye nasjonal og internasjonal oppmerksomhet, blant annet fra FN. Kristines TED-foredrag er ved flere anledninger blitt framhevet på top-lister over beste foredrag om Zero Waste og miljøvennlig livsstil, blant annet av Medium. Ullaland lever selv en Zero Waste-livsstil og gikk sist ut med husholdningsavfallet høsten 2015.

Velkommen til et lærerikt og nyttig frokostseminar!

Frokostseminaret er nå fullbooket.

Her link til streming av arrangementet.

Vi forholder oss til nasjonale retningslinjer for smittevern, og ber alle deltakere om å respektere smittevernreglene under Miljøuka.

Påmelding

Del dette arrangementet: