Logo
Logo

Bærekraft i kultur!

Vi inviterer til spennende foredrag med tema bærekraft i kultur, hvor alle som er interessert i kultur og miljø er velkomne. Arrangementet er en del av innspillsrunden til den nye kulturstrategien i Kristiansand. 

I forbindelse med utarbeidelsen av ny kulturstrategi til Kristiansand, inviterer Kristiansand kommune til en kveld om bærekraft i kultur, under Miljøuka i Kristiansand - bærekraftig sammen!

Program:

  • Mira Svartnes Thorsen og Jan Kenneth Transeth forteller om nettverket de har startet for mer bærekraftige arrangementer.
     
  • Kirsti Mathiesen Hjemdahl, direktør i Cultiva, deler sitt syn på bærekraft i kultur. (utgår pga sykdom)
     
  • Professor Tony Valberg ved fakultet for kunstfag ved UiA, vil fortelle om forskningsprosjektet Togetherness - Vibrant Matter Collective. Prosjektet samlet kunstnere, forskere og et nabolag med folk med ulik bakgrunn og alder ukentlig i et halvt år, fra januar til juni i 2019, og hadde som hensikt å skape møterom hvor det «grønne skift» kan finne sted med utgangspunkt i andre perspektiv enn de menneskesentrerte.
     
  • Ida Fugli, førstelektor ved fakultet for kunstfag ved Universitet i Agder, forteller om bærekraft i scenekunst.

Det vil også bli innspillsrunde og workshop i grupper. 

NB! Begrenset plasser, viktig at du melder deg på.

Vi forholder oss til nasjonale retningslinjer for smittevern, og ber alle deltakere om å respektere smittevernreglene under Miljøuka.

Velkommen!

Påmelding

Del dette arrangementet: